Legetøj til kontoret eller en sjov gave?

Få orden på dit skrivebord ved på en sjov og legende måde at få organiseret dine kontor artikler ved hjælp af containere og gravemaskiner.

Eller brug dem som en sjov lille gave til den ven, bekendte, kollega eller familiemedlem, som går op i containere og byggepladser.

Med disse solide samlesæt fra vores leverandør Werkhaus, får du ved hjælp af simple ting som nogle stykke træ og nogle gummiringe, bragt innovation og kreativitet ind på kontoret.

Samlesættene er bygget op af alt fra 5 til 30 dele. De samles lige så let som de demonteres uden brug af skruer eller lim og kan opbevares uden brug af for meget plads.

Videoen her viser hvor legende let og sjovt det er at samle en container!

Produkter

180824-Bottle-carrier-container-e1535541373810
werkhaus kontor entreprenør maskiner
CO1012

Container blyantsholder

Kom af med rodet på dit skrivebord! Denne blyantholder i container design er en virkelig trendy måde at gemme dine blyanter, kuglepenne, linealer osv.

Blyantholderen fås i blå, rød, turkis og hvid.

Blyantholderen er et samlesystem der består af præcist tilskårne træfiberplader med digitaltryk, og som nemt sættes sammen og fastgøres med gummiringe.

119 kr. ekskl. momsLæs mere

Container papirkurv

Smid dit affald direkte i containeren. Denne papirkurv i et design af en global shipping container er næsten for farverig til at skjule under et skrivebord.

Papirkurven fås i blå, rød og turkis.

Papirkurven er et samlesystem der består af præcist tilskårne træfiberplader med digitaltryk, og som nemt sættes sammen og fastgøres med gummiringe.

149 kr. ekskl. momsLæs mere

CO1031
container-flaschentraeger-tuerkis-co1503

Container flaske bærer

I vores handy container flaske bærer, kan 6 flasker (0.33 l eller 0.5 l) bæres nemt og enkelt.
Dette er praktisk taget et must-have produkt til din næste grill aften, picnic eller fodboldaften – eller blot til brug som en original gave.

Flaske bæreren fås i blå, rød og turkis.

Flaske bæreren er et samlesystem der består af præcist tilskårne træfiberplader med digitaltryk, og som nemt sættes sammen og fastgøres med gummiringe.

180824 Folder, tissue box, pencil case1
180824 Products on the black shelf4

Container universalboks

Send dit rod på en rejse rundt i verden: Med denne universal boks i trendy container design kan du få alt gemt til side uanset om det er i stuen, på børneværelset eller på kontoret.

Universalboksen fås i rød og turkis. Den udgår fra sortimentet når de sidste er solgt.

Universalboksen er et samlesystem der består af præcist tilskårne træfiberplader med digitaltryk, og som nemt sættes sammen og fastgøres med gummiringe.

139 kr. ekskl. momsLæs mere

CO1072
CO1061

Container Nøgleboks

Denne nøgleboks er til værdifuldt gods : dine nøgler og fås i blå, rød og turkis.

Nøgleboksen er et samlesystem der består af præcist tilskårne træfiberplader med digitaltryk, og som nemt sættes sammen og fastgøres med gummiringe.

Container mappe

Bliv en globetrotter! Med denne containermappe giver du dine dokumenter en særlig industriel charme.

Mappen er lavet af robust MDF og har lamineret digital print på papir fra bæredygtigt skovbrug.

Overfladen er beskyttet af UV-lak, for at undgå skade fra sollys.

En stærk dokument klemme gør mappen ekstra brugbar. Lukke anordningen i gummi holder indholdet sammen og beskytter mod alt for nysgerrige øjne.

Mappen fås i rød, turkis, og i flerfarvet.

Mappen er et samlesystem der består af præcist tilskårne træfiberplader med digitaltryk, og som nemt sættes sammen og fastgøres med gummiringe.

59 kr. ekskl. momsLæs mere

CO1053 337x450
180824 All products
100824 Bin container in interior
CO1202

Container toiletpapirholder

Med denne toiletpapir holder kan du skjule en masse toiletpapir.
Den originale toiletpapirholder gør hver kedelig rulle toiletpapir til et højdepunkt på det lille hus!
Velegnet til vægmontering.

Toiletpapirholderen er et samlesystem der består af præcist tilskårne træfiberplader med digitaltryk, og som nemt sættes sammen og fastgøres med gummiringe.

Container stol

Denne populære stol kommer nu også med container motiv!
Stabile træbaserede paneler (MDF), udstyret med digital print i høj opløsning og en UV-beskyttende lak, er alt i alt grundlaget for dette unikke system, der skaber et langtidsholdbart møbel. Det ser i øvrigt også godt ud som et lille bord.

Stolen fås i blå, rød og turkis.

Stolen er et samlesystem der består af præcist tilskårne træfiberplader med digitaltryk, og som nemt sættes sammen og fastgøres med gummiringe.

139 kr. ekskl. momsLæs mere

CO1041
kettenbagger-stiftebox-organizer-werkhaus

Gravko blyantholder

Ligner dit skrivebord en ekstraordinære byggeplads?! Denne blyantholder i gravmaskine design er en virkelig trendy måde at hjælpe med at få det daglige kaos under kontrol og samtidig stimulere kreativitet.

Blyantholderen er et samlesystem der består af præcist tilskårne træfiberplader/MDF med digitaltryk, og som nemt sættes sammen og fastgøres med gummiringe.

Den har i alt fem rum til skriveredskaber. Rummet i førerhuset har en dybde på 8 cm og er velegnet til sakse, børster mv.. Det bageste rum er velegnet til små notesblokke eller hæfteklammer og kontorartikler.

119 kr. ekskl. momsTilføj til kurv

bagger-stiftebox-holz-werkhaus-1024x768-1.jpg
Bagger_Radlader_Milieu_tilt

Skurvogn blyantholderholder

Skrivebords kaos?! Skurvognen er en rummelig blyants- og “værktøjs” holder og den ideelle tilføjelse til på dit skrivebord. Med sine 6 lige store rum tilbyder den tilstrækkelig lagerplads til skriveværktøj af alle slags!

Blyantsholderen er et samlesystem der består af præcist tilskårne træfiberplader/MDF med digitaltryk, og som nemt sættes sammen og fastgøres med gummiringe.

119 kr. ekskl. momsDetails

WE_2059_Bauwagen_1
2058_Gabelstapler

Gaffeltruck blyantholder

Ligner dit skrivebord også en byggeplads?! Denne blyantholder i gaffeltruck design er en virkelig trendy måde at hjælpe med at få det daglige kaos under kontrol.

Gaffeltrucken er et samlesystem der består af præcist tilskårne træfiberplader/MDF med digitaltryk, og som nemt sættes sammen og fastgøres med gummiringe.

Den har masser af plads til post-it sedler og andre kontorartikler på de to gafler. Ud over de fire store rum i førerhuset og et fladt rum i kontravægten er der også en mobiltelefonholder på løftemasten.

119 kr. ekskl. momsTilføj til kurv

Gummiged blyantsholder

Kom af med rodet på dit skrivebord! Denne blyantholder i gummiged design er en virkelig smart måde at gemme dine skriveredskaber, papirclips, klistermærker og visitkort m.v.

De to 8,5 cm dybe og de andre fire 6 cm dybe rum giver plads nok til at holde skrivebordet rent samt er der plads til din telefon på løfterammen hvor den altid kan ses.

Blyantholderen er et samlesystem der består af præcist tilskårne træfiberplader med digitaltryk, og som nemt sættes sammen og fastgøres med gummiringe.

149 kr. ekskl. momsDetails

WE_2053_Radlader_1

Produkter

Hos Specialcontainer.dk lagerfører vi Werkhaus’ container- og byggeplads serier.

Disse produkter er en del af Werkhaus’ serie af innovative samlesystemer.

Systemerne blev udviklet helt tilbage i 1992, men er med sin innovative og funktionelle tilgang lige så aktuelt i dag som dengang.

Werkhaus har et meget stort fokus på miljø og økologi og derfor består alle materialerne (træ, genbrugspapir og gummiringe) af miljøvenlige materialer der er i kvalitetsstandarder E0, E1 og FSC-certificeret. Farverne og voks er opløsningsfrie og indeholder ikke giftige eller farlige stoffer.

Strøm til produktionen leveres dels fra eget solcelle anlæg og dels fra “Greenpeace Energy”.

Alle produkter laves i Tyskland, så CO2 belastningen fra transport reduceres mest muligt.

180824 Key box
made-in-germany

Ved ikke om byggemaskinerne eller eventuelt nogle at deres andre produkter kommer til at ligge på produktsiden, men man kunne vælge at skifte de 3 nedestående produktspot/tilføj til kurv spots ud med noget af deres andet udvalg. Eller man kunne tage nogle af de produkter som vi ikke fører eller har på lager, og give dem plads hvor gravmaskinen, byggetraileren, gaffeltrucken m.v. er og så bliver gaffeltruck, byggetrailer og gravmaskinen sat i produktspots/tilføj til kurv spots i stedet.

Men du kan jo lige kigge på det og se. Er hurtigt at lave om 🙂

 

Kan ikke bestemme mig for om det skal være den blå box og overskrift der skal være øverst eller den hvide som nedenunder med den sorte overskrift.

Hvis der ellers er ændringer, du gerne vil have lavet, skriver du det bare 🙂

Jeg anbefaler kun låse i højeste forsikringsklasse

I de senere år har jeg talt med flere som har haft indbrud i deres container og som har haft problemer med at få forsikringen til at dække deres tab. Det skyldes især at siden 2017 har den klassiske låsebom har været nedgraderet fra klasse 5 til klasse 2. Det er bare ofte blot ikke blevet kommunikeret ud af dem til dig og andre som har en container med værdifuldt indhold.

Der kan være for rigtig mange penge inde i container, og det dur ikke at det er usikkert om det bliver dækket ved indbrud. Vi vil gøre op med den usikkerhed en gang for alle. Derfor anbefaler vi altid at bruge en af de nye låse i højeste forsikringsklasse.

Ring til os på tlf. 22664638 hvis du vil vide mere om hvordan du sikrer dig.

Martin J. Skov

Ejer og direktør

+45 22 66 46 38
martin@specialcontainer.dk