Specialløsninger

Fandt du ikke hvad du søgte, kan vi skræddersy en løsning

Rundt i verden har vi et stort netværk af container fabrikker. Efter at have brugt mere end 100 dage på førende container fabrikker, har vi et stærkt netværk og en bred viden om hvordan der kan produceres selv små serier i et kost effektivt design.

I Danmark arbejder vi sammen med en række dygtige danske underleverandører indenfor svejsning, skæring, el-arbejde, isolering, indretning, løfteudstyr m.m. Sammen kan vi finde en løsning til ikke kun containeren, men til den samlede container løsning. Uanset om der er brug for en lager container, værksteds container, coffee shop container, eller noget helt fjerde. Vi har blandt andet arbejdet sammen med KAMI Stål, Esbjerg Maritime Service, Fyns Kran Udstyr m.fl.

Samlet løsning

Kort sagt, kan vi være dit single point of contact – både som leverandør af containere eller komponenter, eller som rådgiver.

Engineering

Vi er specialister i standarderne indenfor offshore løft herunder DNV-GL 2.7-1 og DNV-GL 2.7-3. samt Norsok R-002 og Norsok R-003.

Erfaring

Siden 2010 har vi arbejdet med offshore containere og vi har været en del af processen hele vejen fra produktion til brug.