Interiør containere?

Her på siden finder du alt fra trendy og sjove container eller byggemaskine blyantholdere til container mapper til kontoret, skrivebordet eller som en sjov gave.

Interiør containere?

CO1051
CO1062
CO1033
container-stiftebox-blau-co1011

Container blyantsholder

Kom af med rodet på dit skrivebord! Denne blyantholder i container design er en virkelig trendy måde at gemme dine blyanter, kuglepenne, linealer osv.

Blyantholderen fås i blå, rød, turkis og hvid.

Blyantholderen er et samlesystem der består af præcist tilskårne træfiberplader med digitaltryk, og som nemt sættes sammen og fastgøres med gummiringe.

 

Pris pr stk. 119 DKK ekskl. moms

Container papirkurv

Smid dit affald direkte i containeren. Denne papirkurv i et design af en global shipping container er næsten for farverig til at skjule under et skrivebord.

Papirkurven fås i blå, rød og turkis.

Papirkurven er et samlesystem der består af præcist tilskårne træfiberplader med digitaltryk, og som nemt sættes sammen og fastgøres med gummiringe.

 

Pris pr. stk. 149 DKK ekskl. moms

container-papierkorb-rot-co1032
CO1061 nøgleboks

Container nøgleboks

249 DKK ekskl. moms

Køb en container nøgleboks for 249 kr. + moms inkl. ? kr. i fragt!

CO1051-200x200 mappe

Container mappe

79 DKK ekskl. moms

Køb en container mappe for 79 kr. + moms inkl. ? fragt!

CO1073

Container universal boks

189 DKK ekskl. moms

Køb en container universal boks for 189kr. + moms inkl. ? fragt!

Se hele vores udvalg her!

container-flaschentraeger-tuerkis-co1503

Container flaske bærer

I vores handy container flaske bærer, kan 6 flasker (0.33 l eller 0.5 l) bæres nemt og enkelt.
Dette er praktisk taget et must-have produkt til din næste grill aften, picnic eller fodboldaften – eller blot til brug som en original gave.

Flaske bæreren fås i blå, rød og turkis.

Flaske bæreren er et samlesystem der består af præcist tilskårne træfiberplader med digitaltryk, og som nemt sættes sammen og fastgøres med gummiringe.

 

Pris pr. stk. 189 DKK ekskl. moms

Hos Specialcontainer.dk lagerfører vi Werkhaus’ container serie.

Disse produkter er en del af Werkhaus’ serie af innovative samlesystemer.

Systemerne blev udviklet helt tilbage i 1992, men er med sin innovative og funktionelle tilgang lige så aktuelt i dag som dengang.

Werkhaus har et meget stort fokus på miljø og økologi.

Alle materialer (træ, papir og gummiringe) består af miljøvenlige materialer.

Strøm til produktionen leveres dels fra eget solcelle anlæg og dels fra “Greenpeace Energy”.

Alle produkter laves i Tyskland, så CO2 belastningen fra transport reduceres mest muligt.

werkhaus kontor entreprenør maskiner

Hjullæsseren

Gaffeltrucken

kettenbagger-stiftebox-organizer-werkhaus

Gravmaskine blyantholder

Ligner dit skrivebord en ekstraordinære byggeplads?! Denne blyantholder i gravmaskine design er en virkelig trendy måde at hjælpe med at få det daglige kaos under kontrol og samtidig stimulere kreativitet.

Blyantholderen er et samlesystem der består af præcist tilskårne træfiberplader/MDF med digitaltryk, og som nemt sættes sammen og fastgøres med gummiringe.

Den har i alt fem rum til skriveredskaber. Rummet i førerhuset har en dybde på 8 cm og er velegnet til sakse, børster mv.. Det bageste rum er velegnet til små notesblokke eller hæfteklammer og kontorartikler.

Pris pr. stk. ? DKK ekskl. moms

Ved ikke om byggemaskinerne eller eventuelt nogle at deres andre produkter kommer til at ligge på produktsiden, men man kunne vælge at skifte de 3 nedestående produktspot/tilføj til kurv spots ud med noget af deres andet udvalg. Eller man kunne tage nogle af de produkter som vi ikke fører eller har på lager, og give dem plads hvor gravmaskinen, byggetraileren, gaffeltrucken m.v. er og så bliver gaffeltruck, byggetrailer og gravmaskinen sat i produktspots/tilføj til kurv spots i stedet.

Men du kan jo lige kigge på det og se. Er hurtigt at lave om 🙂

 

Kan ikke bestemme mig for om det skal være den blå box og overskrift der skal være øverst eller den hvide som nedenunder med den sorte overskrift.

Hvis der ellers er ændringer, du gerne vil have lavet, skriver du det bare 🙂

CO1061 nøgleboks

Container nøgleboks

249 DKK ekskl. moms

Køb en container nøgleboks for 249 kr. + moms inkl. ? kr. i fragt!

CO1051-200x200 mappe

Container mappe

79 DKK ekskl. moms

Køb en container mappe for 79 kr. + moms inkl. ? fragt!

CO1073

Container universal boks

189 DKK ekskl. moms

Køb en container universal boks for 189kr. + moms inkl. ? fragt!

Se hele vores udvalg her!

Byggetrailer skriveværktøjsholder

Skrivebords kaos?! Byggetraileren er en rummelig blyants- og “værktøjs” holder og den ideelle tilføjelse til på dit skrivebord. Med sine 6 lige store rum tilbyder den tilstrækkelig lagerplads til skriveværktøj af alle slags!

Blyantsholderen er et samlesystem der består af præcist tilskårne træfiberplader/MDF med digitaltryk, og som nemt sættes sammen og fastgøres med gummiringe.

 

Pris pr. stk. ? DKK ekskl. moms

WE_2059_Bauwagen_1
2058_Gabelstapler

Gaffeltruck kontorartikel boks/æske

Ligner dit skrivebord også en byggeplads?! Denne blyantholder i gaffeltruck design er en virkelig trendy måde at hjælpe med at få det daglige kaos under kontrol.

Gaffeltrucken er et samlesystem der består af præcist tilskårne træfiberplader/MDF med digitaltryk, og som nemt sættes sammen og fastgøres med gummiringe.

Den har masser af plads til post-it sedler og andre kontorartikler på de to gafler. Ud over de fire store rum i førerhuset og et fladt rum i kontravægten er der også en mobiltelefonholder på løftemasten.

 

Pris pr. stk. ? DKK ekskl. moms

Hjullæsser blyantsholder

Kom af med rodet på dit skrivebord! Denne blyantholder i hjullæsser design er en virkelig smart måde at gemme dine skriveredskaber, papirclips, klistermærker og visitkort m.v.

De to 8,5 cm dybe og de andre fire 6 cm dybe rum giver plads nok til at holde skrivebordet rent samt er der plads til din telefon på løfterammen hvor den altid kan ses.

Blyantholderen er et samlesystem der består af præcist tilskårne træfiberplader med digitaltryk, og som nemt sættes sammen og fastgøres med gummiringe.

 

Pris pr stk. ? DKK ekskl. moms

WE_2053_Radlader_1

Jeg anbefaler kun låse i højeste forsikringsklasse

I de senere år har jeg talt med flere som har haft indbrud i deres container og som har haft problemer med at få forsikringen til at dække deres tab. Det skyldes især at siden 2017 har den klassiske låsebom har været nedgraderet fra klasse 5 til klasse 2. Det er bare ofte blot ikke blevet kommunikeret ud af dem til dig og andre som har en container med værdifuldt indhold.

Der kan være for rigtig mange penge inde i container, og det dur ikke at det er usikkert om det bliver dækket ved indbrud. Vi vil gøre op med den usikkerhed en gang for alle. Derfor anbefaler vi altid at bruge en af de nye låse i højeste forsikringsklasse.

Ring til os på tlf. 22664638 hvis du vil vide mere om hvordan du sikrer dig.

Martin J. Skov

Ejer og direktør

+45 22 66 46 38
martin@specialcontainer.dk

Aktuelle tilbud og restsalg til interiørdesign