Cookie- og privatlivspolitik

Denne politik blev senest opdateret 25. oktober 2021.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Specialcontainer – Offshore & Maritime ApS
Bollervej 145
8700 Horsens
Danmark
Telefon: +45 22 66 46 38
Email: info@specialcontainer.dk

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Vi vurderer løbende risikoen ved at udveksle pågældende data, og hvordan vi sikrer dine rettigheder. Der hvor det er nødvendigt at behandle personfølsomme oplysninger, tager vores vurdering altid udgangspunkt i konsekvensen af brug først.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruge, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn og e-mail.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi bestræber os på at sikre beskyttelsen af dine persondata bedst muligt.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger for at gøre det nemmere for os at hjælpe dig og give dig det mest relevante indhold, samt til administrative formål, til at gennemføre aftaler indgået med os, til at opfylde en anmodning som du har i forhold til vores ydelser, og til stillingsbesættelse.

Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi indhenter ikke data fra tredjeparter.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Du har ret til at se de data som behandles om dig og ret til at få dem ændret eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@specialcontainer.dk . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Introduktion til cookies

Vores website (https://specialcontainer.dk (herefter kaldet “hjemmesiden”), anvender ”cookies” og lignende værktøjer (for enkelthedens skyld omtales de herefter alle som “cookies”). Cookies kan også være placeret på siden af tredjeparts plugin’s, som vi har installeret på hjemmesiden. Herunder kommer en gennemgang omkring brugen af cookies på hjemmesiden.

Hvad er en cookie

En cookie er en lille simpel fil, der sendes sammen med sider på denne hjemmeside og gemmes af din browser på harddisken af din computer, mobil el. tilsvarende. De oplysninger, der er gemt deri, kan blive returneret til vores servere eller til serverne de relevante tredjeparter under efterfølgende besøg.

Hvad er scripts

Et script er et stykke programkode, der bruges til at få vores hjemmeside til at fungere korrekt og interaktivt. Denne kode aktiveres på vores server eller på din enhed.

Hvad er et web beacon

Et web beacon (eller et pixel tag) er et lille, usynligt stykke tekst eller et billede på et websted, der bruges til at overvåge trafik på et websted. For at kunne gøre dette gemmes forskellige data om dig ved hjælp af web beacons.

Tekniske eller funktionelle cookies

Nogle cookies sikrer, at visse dele af hjemmesiden fungerer korrekt, og at dine brugerpræferencer forbliver kendte. Ved at placere funktionelle cookies gør vi det lettere for dig at besøge vores websted. På denne måde behøver du ikke gentagne gange at indtaste de samme oplysninger, når du besøger vores hjemmeside, og varerne forbliver for eksempel i din indkøbskurv, indtil du har betalt. Vi vil kunne placere disse cookies også uden dit samtykke.

Statistik cookies

Vi bruger statistikcookies til at optimere hjemmesideoplevelsen for vores brugere. Med disse statistik cookies får vi indsigt i brugen af vores websted. Vi beder dig om tilladelse til at placere statistikcookies.

Annoncerings cookies

På hjemmesiden bruger vi annoncerings cookies, så vi kan personliggøre annoncer for dig, og vi (og tredjeparter) får indsigt i kampagnernes resultater. Dette sker baseret på en profil, vi opretter baseret på dine klik og dine bevægelse på hjemmesiden og som placeres uden for https://specialcontainer.dk. Med disse cookies er du som websitebesøgende knyttet til et unikt ID, så du f.eks. ikke ser den samme annonce mere end én gang.

Marketing og tracking cookies

Dette er cookies eller andre former for lokal data der gemmes og bruges til at oprette brugerprofiler til at vise reklamer eller til at spore brugeren på dette website eller på tværs af flere websider til lignende marketingformål.

Fordi disse cookies er markeret som sporingscookies, beder vi dig om tilladelse til at placere disse.

Sociale medie knapper

På vores website har vi inkluderet knapper til Facebook og LinkedIn for at promovere websider (f.eks. “Like”) eller dele (f.eks. “Tweet”) på sociale netværk som Facebook og LinkedIn. Disse knapper fungerer ved hjælp af stykker kode, der kommer fra Facebook og LinkedIn selv. Denne kode placerer cookies. Disse knapper på de sociale medier kan også gemme og behandle visse oplysninger, så en personlig reklame kan vises for dig.

Læs venligst fortrolighedserklæringen for disse sociale netværk (som kan ændres regelmæssigt) for at læse, hvad de gør med dine (personlige) data, som de behandler ved hjælp af disse cookies. De data, der hentes, anonymiseres så vidt muligt. Facebook og LinkedIn er placeret i USA.

Liste over cookies på hjemmesiden

Tawk

Funktionel, Formål, indtil undersøgelsen

Anvendelse

Vi bruger Tawk til chat support. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Tawk fortrolighedserklæring.

Funktionel

Navn
Expiration
session
Funktion

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
Expiration
Funktion
Navn
Expiration
Funktion

WooCommerce

Funktionel, Statistikker

Anvendelse

Vi bruger WooCommerce til webshopadministration. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Funktionel

Navn
Expiration
session
Funktion
Opbevar varer i indkøbskurv
Navn
Expiration
session
Funktion
Opbevar varer i indkøbskurv
Navn
Expiration
1 dag
Funktion
Opbevar varer i indkøbskurv
Navn
Expiration
session
Funktion
Gemmer udførte handlinger på hjemmesiden
Navn
Expiration
session
Funktion
Gemmer udførte handlinger på hjemmesiden
Navn
Expiration
vedholdende
Funktion

Statistikker

Navn
Expiration
Funktion
Gemmer sidste besøg

Google reCAPTCHA

Funktionel, Marketing / sporing

Anvendelse

Vi bruger Google reCAPTCHA til spamforebyggelse. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google reCAPTCHA fortrolighedserklæring.

Funktionel

Navn
Expiration
session
Funktion
Giver spam-beskyttelse

Marketing / sporing

Navn
Expiration
session
Funktion
Filtrer anmodninger fra bots
Navn
Expiration
session
Funktion
Filtrer anmodninger fra bots
Navn
Expiration
vedholdende
Funktion
Filtrer anmodninger fra bots

Google Analytics

Statistikker

Anvendelse

Vi bruger Google Analytics til webstedsstatistikker. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google Analytics fortrolighedserklæring.

Statistikker

Navn
Expiration
2 år
Funktion
Tæller og spore sidevisninger
Navn
Expiration
1 dag
Funktion
Tæller og spore sidevisninger

Smartlook

Formål, indtil undersøgelsen

Anvendelse

Vi bruger Smartlook til varmekort og skærmoptagelser. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Smartlook fortrolighedserklæring.

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
Expiration
Funktion
Navn
Expiration
Funktion

GDPR Cookie Consent

Funktionel

Anvendelse

Vi bruger GDPR Cookie Consent til administration af cookie-samtykke. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Funktionel

Navn
Expiration
session
Funktion
Kontrollere, om der kan placeres cookies
Navn
Expiration
session
Funktion
Kontrollere, om der kan placeres cookies
Navn
Expiration
vedholdende
Funktion
Gemmer, hvis der er vist en besked

Google Adsense

Marketing / sporing

Anvendelse

Vi bruger Google Adsense til viser reklamer. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google Adsense fortrolighedserklæring.

Marketing / sporing

Navn
Expiration
vedholdende
Funktion
Gemmer og spore konverteringer
Navn
Expiration
vedholdende
Funktion
Aktivér annoncelevering eller retargeting

WPML

Funktionel

Anvendelse

Vi bruger WPML til landestyring. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Funktionel

Navn
Expiration
1 dag
Funktion
Gemmer sprogindstillinger

Google Maps

Marketing / sporing

Anvendelse

Vi bruger Google Maps til kortvisning. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google Maps fortrolighedserklæring.

Marketing / sporing

Navn
Expiration
ingen
Funktion
Anmoder brugerens IP-adresse

YouTube

Marketing / sporing, Funktionel

Anvendelse

Vi bruger YouTube til videovisning. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse YouTube fortrolighedserklæring.

Marketing / sporing

Navn
Expiration
session
Funktion
Gemmer placeringsdata
Navn
Expiration
session
Funktion
Store and track interaction
Navn
Expiration
8 måneder
Funktion
Gemmer brugerindstillinger

Funktionel

Navn
Expiration
6 måneder
Funktion
Estimer båndbredde

Facebook

Formål, indtil undersøgelsen, Marketing / sporing, Funktionel

Anvendelse

Vi bruger Facebook til visning af nylige sociale indlæg og / eller knapper til social deling. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Facebook fortrolighedserklæring.

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
_fbc
Expiration
Funktion
Navn
_fbp
Expiration
Funktion

Marketing / sporing

Navn
Expiration
1 år
Funktion
Gemmer kontooplysninger
Navn
Expiration
3 måneder
Funktion
Gemmer et unikt session-id
Navn
Expiration
3 måneder
Funktion
Aktivér annoncelevering eller retargeting
Navn
Expiration
90 dage
Funktion
Holde brugere logget ind
Navn
Expiration
2 år
Funktion
Sørger for forebyggelse af svig
Navn
Expiration
30 dage
Funktion
Gemmer et unikt bruger-id
Navn
Expiration
2 år
Funktion
Gemmer browseroplysninger
Navn
Expiration
1 år
Funktion
Gemmer kontooplysninger

Funktionel

Navn
Expiration
1 uge
Funktion
Bestemmer skærmopløsningen
Navn
Expiration
90 dage
Funktion
Sørger for forebyggelse af svig
Navn
Expiration
session
Funktion
Gemmer og spore, om browserfanen er aktiv

LinkedIn

Marketing / sporing, Funktionel

Anvendelse

Vi bruger LinkedIn til visning af nylige sociale indlæg og / eller knapper til social deling. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse LinkedIn fortrolighedserklæring.

Marketing / sporing

Navn
Expiration
2 år
Funktion
Gemmer browseroplysninger
Navn
Expiration
1 måned
Funktion
Aktivér annoncelevering eller retargeting
Navn
Expiration
3 måneder
Funktion
Gemmer browseroplysninger
Navn
Expiration
30 dage
Funktion
Aktivér annoncelevering eller retargeting
Navn
Expiration
1 dag
Funktion
Gemmer udførte handlinger på hjemmesiden
Navn
Expiration
2 år
Funktion
Gemmer udførte handlinger på hjemmesiden
Navn
Expiration
session
Funktion
Levere funktioner på tværs af sider

Funktionel

Navn
Expiration
10 år
Funktion
Gemmer privatlivspræferencer
Navn
Expiration
session
Funktion
Levere funktioner på tværs af sider

Diverse

Formål, indtil undersøgelsen

Anvendelse

Deling af data

Deling af data afventer undersøgelse

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
Expiration
Funktion
Navn
Expiration
Funktion
Navn
Expiration
Funktion
Navn
nQ_cookieId
Expiration
Funktion
Navn
_fbp
Expiration
Funktion
Navn
CookieLawInfoConsent
Expiration
Funktion
Navn
_fbc
Expiration
Funktion
Navn
Expiration
Funktion
Navn
previousNav
Expiration
Funktion
Navn
qbPopupClosed-vkaL4b204jr32AYx/pXNoar1ROgElBOn4
Expiration
Funktion
Navn
algoliasearch-client-js
Expiration
Funktion
Navn
qbStartCount-vkaL4b204jr32AYx/pXNoar1ROgElBOn4
Expiration
Funktion
Navn
cmplz_choice
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_functional
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_policy_id
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_statistics-anonymous
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_preferences
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_statistics
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_marketing
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_consent_status
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
_ga_CWQEW8C9TV
Expiration
Funktion
Navn
wp-autosave-1
Expiration
Funktion
Navn
wp-saving-post
Expiration
Funktion
Navn
cmplz_toggle_data_id_1
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplzDashboardDefaultsSet
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_toggle_data_id_2
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_toggle_data_id_4
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_toggle_data_id_0
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplzFormValues
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
tablesorter-savesort
Expiration
Funktion
Navn
cmplz_layout
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_toggle_data_id_3
Expiration
365 dage
Funktion